LA Плоштад

Плоштадот Little America е жив центар на проектот Little America, кој нуди различни опции за јадење и забава за посетителите да уживаат. Ова привлечно место за собирање е совршено место за одмор, јадење и дружење во срцето на проектот.

LA Плоштад

Плоштадот Little America е срцето на проектот, со различни опции за јадење и забава за посетителите да уживаат. Плоштадот е дизајниран да биде добредојде и социјално место за собирање, со голем број ресторани, кафулиња и продавници каде што луѓето можат да се релаксираат, да јадат и да се забавуваат. Со својата привлечна атмосфера и одлична локација, Плоштадот Little America е совршено место за оброк, за дружење со пријателите или едноставно уживање во живата атмосфера на плоштадот.